Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим?

Оbichham m0mentite kogat0 s nai-d0bratta mi priqtelka se puka me 0t smqxh bez nikakva prichhina xDD !! Kremena Todorovaa ;**

Свързани фрази

Naurah Alya menjeling tajam. “Kenapa,”“Abang mintak dekat mak Fina lah. Ini mesti kerja Yatie.)”Sapaan Jamie mengejutkan aku. aku terkedu Seakan tak dapat mengeluarkan sepatah pun perkataan disaat Jamie memarahi aku kerana meninggalkan die.( aku bukan materialistik…skit2 tu ada ler.tapi tu semua untuk kesenangan pada masa depan. kalau Ziqh sudah mengantuk peraturannya setiap malam mesti kol sebelum tidur, merajuk dan mesti akan kol Ziqh sampai diangkat. Pernah suatu hari aku cuma tinggal berdua sahaja degan Mia Mia excited sangat hari tu Ziqh cakap nak datang sudah hampir pukul700 petang Ziqh tak kol pun Mia hantar mesej pada Ziqh Ziqh cakap tak jadi datang Mia mengamuk sangat dia marah menangis-nangis dengan Ziqh tapi…Ziqh tak pujuk pun Mia kasihan aku lihat Mia Tapi keesokan hari Ziqh datang dan pujuk Mia Ziqh bukanlah seorang mat jiwang yang pandai memujuk Aku tahu mesti Mia sudah banyak makan hati dengan Ziqh aku kagum melihat ketabahan Mia Anyway happened with relationship mereka aku lihat Mia tetap tekun belajar katanya ?kalau aku kehilangan Ziqh aku akan pastikan aku lebih berjaya dari dia’ Itu janji Mia pada dirinya Hariminggubulan silih bergantiHari demi hari juga aku aku perhatikan sahabat aku ituDamia Ezora Hubugan Mia dengan Ziqh semakin hari semakin hambar Mia sudah tidak tahan dan sudah tidak kuasa melayan sikap Ziqh yg acuh tidak acuh Setiap malam Mia mesti menangis aku tahu Mia terlalu cintakan Ziqh Namun semua itu sudah tidak ada apa-apa makna pada dirinya Mia ibarat seorang hamba yang menantikan cinta dari seorang putera raja cintanya ibarat tidak berbalas Berhari-hari panggilan telefon tidak di angkat mesej tidak di balas Adakah ini hujung jalan cinta merekasetelah sekian lama menjalinkan cinta Mia tekad ingin memulangkan semula cincin emas yang tersarung di jari manisnya Pertemuan mereka tanpa sepatah bicara diam membisu hanya selamat tinggal yang mampu di ucapkan oleh Mia Ziqh kau memang kejam Selepas saat itu aku lihat Mia tidak seceria dahulu sudah tidak banyak bercakap dia selalu menangis bila lihat Genting yang terlihat dari anjung residen kami katanya Genting tempat cinta dia dan Ziqh Last sem study ada seorang lecturer handsome iaitu En Zaqwan admire pada Mia hati Mia waktu itu tak terbuka lagi dia masih sayang pada Ziqh masih menunggu kehadiran Ziqh semula dalam hidupnya Bagi Mia tiada seorang lelaki pun yang lebih baik dan boleh memahami dirinya selain Ziqh Seringkali juga pensyarah Psychology itu mempelawa Mia makan malam bersama namun ditolak bulat-bulat oleh si pemilik badanKatanya tak nak ada gossip yang bukan-bukan dari student lain apa lagi En Zaquan ialah salah seorang pensyarah yang mengajarnya mana mungkin boleh keluar berdua sesuka hati Mia mahu menumpukan sepenuh perhatian pada pelajaran ?no time for love ok’ kata Mia pada aku Tapi setelah sekian lama selepas Mia melihat kesungguhan En Zaqwan dan pujukan daripada aku akhirnya Mia sudi keluar dinner bersamaBukan apa aku Cuma mahu Mia lupakan Ziqh dan ceria seperti dulu paling kurang pun aku harap hati Mia yang sakit itu sedikit terubat Hari demi hari aku lihat Mia semakin gembira terpancar kembali keserian wajah Mia Walau begitu aku tahu jauh di sudut hati Mia masih menunggu Ziqhbuktinya setiap hari dia akan catat di kelendar berapa hari mereka kenal bape hari mereka tidak berjumpa dan sudah berapa hari Mia tamatkan hubungan mereka Aku tahu cinta Mia terlalu dalam Walaupun Mia dah tukar nombor telefon dan menggunakan email yang baru Aku tahu dia sebenarnya masih mengaharapkan Ziqh menghubunginya walau dengan apa cara sekalipun Mia tetap inginkan Ziqh tapi Mia tidak mahu jadi seperti perigi mencari timba Alhamdulillah selama 7sem Mia berada di UNiSEL Mia mendapat keputuasn yang cemerlang Selepas mendapat diploma Mia dapat tawaran melanjutkan pelajaran di UPSI dalam bidang Pengajian Bahasa Melayu Sebelum sambung belaja En Zaqwan menyatakan hasrat kepada Mia ingin menghantar rombongan meminang pada keluarganya Berat hati Mia Mia tidak cintakan En Zaqwan dia hanya mengagumi insan itu sebagai seorang pensyarah dan seorang abang sahaja Namun Mia akur akan kehendak illahi sekiranya telah tercatat sejak azali Zaqwan jodohnya dia akan terima dgn hati yang terbuka cuba menyintai insan itu dan melupakan Ziqh Satu tahun mengikat tali pertunangan pensyarah muda itu menyatakan hasratnya untuk jadikan Mia sebagai permaisuri hidupnya Mia semakin buntu kerana sehingga hari itu dia masih tidak boleh lupakan Ziqh Setiap hari Mia berdoa agar tetapkan hatinya menyintai insan baru itu Suatu hari Mia dapat panggilan telefon dari nombor yang dia amat kenali walau sudah dibuang dari memori telefonnya’Ziqh…’aku lihat Mia menangis hampir 2tahun dia tidak mendengar suara insan yang amat dicintainya Ziqh meminta maaf katanya dia cuba dapatkan nombor Miatapi tak dapat-dapat ?Miamaafkan Ziqh Ziqh datang kembali dalam hidup Mia Ziqh minta maaf kerana buat tidak peduli pada Mia 2tahun yang lepas Ziqh cuma nak Mia biasakan diri bila Ziqh jauh dari Mia dan tak sangka tindakan Ziqh tu buatkan Mia memutuskan hubungan kita Sebenarnya waktu itu Ziqh dapat tawaran Navy dan terpaksa berlayar selama 2tahun Ziqh tak sanggup beritahu Mia sebab Ziqh tahu Mia akan menangis bila mendengar semua tu hari ini Ziqh sudah kembali Mia Ziqh tahu Mia akan setia menunggu Ziqh walau berapa lama sekalipun Ziqh yakin kita memang ditakdirkan bersama Mia aku ingin kembali kedakapanmu dan tidak akan meninggalkanmu lagi””Oh. Anak-anak perlukan kasih dan belaian dari papanya. Aku mengangguk lemah.“oh, cau.” Lutfi tak menjawab. Dia tak terkata.P/S:Saya baru berjinak ?“ jinak dengan dunia penulisanHarap boleh tinggalkan komen yang membina untuk diri saya“Memang la aku tak tahu.Tapi saya tak sangka boleh jadi macam ni.Cerpen : Kerana Night Walk Oleh : Afifah YusofTangan Adelin lincah menaip minit mesyuarat yang akan dihantar esok Terdapat dua orang perempuan yang mempunyai wajah seiras tetapi dalam keadaan dan suasana yang berbeza.” Soalan Zarith tadi turut mengejutkan Hana. New Balance 1300 Women's [url=http://www.westbrookheights.org/us_hgnew-balance-shoes1021.asp?new-balance-1300-womens-c-1.html]New Balance 1300 Women's[/url]
Tapi kalau abang takde pun aku memang selalu lambat .” Itu saja jawapan yang terlintas di fikirannya.” sampuk Mak Jah yang datang entah dari mana pula.Sudah hampir seminggu kejadian itu berlaku.Tengku Arshad tidak dapat menumpukan perhatiannya terhadap pemanduannya. Hanizah juga ku lihat tunduk. Menjeruk rasa. Dia agak kebingungan dengan kata- kata sahabatnya itu. Hehe. kau ingat tak Cian kau kene tipu Aku minta maaf ye Aku tak nak kau risau pasal penyakit aku ni Tak sangka lama gak aku simpan rahsia Sya sayap rama- rama yang aku punya ni… aku rase aku patut bagi kat kau Nanti lau aku tak de kau tetap boleh terbang Kau jage elok- elok ye Cantumkan lar sekali ngan sayap yang kau simpan tu Lagi satu ni yang peribadi Aku de pesan kat Ikhawan suruh jaga kau sepanjang hayat Dia setuju dengan cadangan tu Kau terima lar dia seadannya Aku harap kau bahagia di sisi hero tercinta Sahabatmu Qaisarah Berderai air mata Qalisya membaca warkah dari sahabatnya yang kini telah meninggalkannya ke alam lain Mata Qalisya melirik ke arah Ikhwan Ikhwan tersenyum sehingga menampakkan lesung pipitnya ………………………………………………………… Hampir Tiga tahun berlalu… “Mama… ni gambar sapa” tanya si comel yang berusia dua tahun itu “Ini gambar sahabat baik mama nama dia Qaisarah” jelas Qalisya “Eh nama dia macam nama Sarah lar mama” tanya anak itu Qalisya terpaku dengan soalan yang diajukan anaknya itu Dia tersenyum sayu Ingatannya terhadap sahabatnya itu tidak pernah pudar “Qaisarah… kau dah banyak berkorban untuk aku Semoga rohmu dicucuri rahmat ” bisik hati Qalisya Kemunculan Ikhwan di hadapannya mematikan segala lamunan Ikhwan tersenyum melihatnya isterinya yang baru sedar dari lamunan Qalisya membalas senyuman itu Ternyata hidupnya bahagia bersama pasangannya itu Kebahagiaan mereka di serikan lagi dengan kehadiran Puteri Sarah Nama itu sememangnya di ambil sempena nama sahabatnya itu Kebetulan tarikh lahir anaknya itu sama dengan arwah Qaisarah Sememangnya segala- galanya telah diatur oleh yang Maha Kuasa Allah menagmbil Qaisarah dan menggantikan dengan Puteri SarahQalisya menerima dengan pasrah Tamat“Mujur juga ibu tidak menghalang aku ketika bangun meninggalkan majlis pada malam itu” dia berbisik sambil menekup mukanya dengan kedua telapak tangan. Sudah tidak kenal halal haram dalam agama” cerita ibu. “Tengah fikirkan pasal Roslinda. “Cikgu datang ni atas urusan sekolah. Dan aku tak mau kita putus hanya gara-gara kakak kamu menyukaiku. Begitu telah menyimpan hati Dimas didalam dirinya. Lukman menguntumkan senyuman.” ayahnya menyambung.Apa lebih perempuan tu?“Not now Zarith. Nike Flight [url=http://www.everesttradeshows.com/us_hgnikehyperchaos1021.asp?nike-flight-c-52.html]Nike Flight[/url]
Tinggal di Australia kan. Dia harus menafikan perasaan itu kerana dia tahu cintanya mungkin tak terbalas Takde jodoh kot“Rania betol takde boyfriend aku kawan lelaki yang rapat-rapat” tanya Puan Razlinah kepada anak bongsunya“Mane ade mummy Kenapa ni alih alih cakap pasal ni You okay” Jawab Rania lalu meletakkan tangannya di dahi MummynyaPuan Razlinah Dan Tuan Razali tersenyum“Ade orang masok meminang Rania lah sayang” Celah Tuan Razali jujur Lambat sangat kalau hendak menunggu isterinya membuka cerita Suka sangat tergantung dan terbelit-belit“What” Jerit Rania terlopong“Anak kawan mummy berkenan sangat dengan Rania ni sejak pertama kali die tengok Rania Terima lah sayang Mummy tahu die lah yang terbaik untuk Rania Mummy dapat rasakan Baik untuk menjadi pembimbing Khalifa Dan Walid kepada anak anak Rania di Hari kelak Mummy harap sangat Rania terima sayang sebelum mummy dan daddy tiada Mummy tak pernah mintak ape-ape dengan Rania sebelum ni kan” Kata-kata Puan Razlinah menusuk di hati Rania Setitik airmata terjatuhBenar kata Mummy dia tidak mintak aku apa-ape sebelum ini Semua kehendak aku diturutkan dengan sempurna Tapi permintaannya sungguh berat Bersediakah aku Umur baru 25tidak terlalu awalkah Tetapi jika ini membuat mummy dan daddy bahagia dan untuk membalas jasa mereka berdua aku mengalahTidak Aku redhaPerlahan-lahan Rania mengangguk‘Siapa lelaki itu Bagaimana dia kenal aku Aku pernah nampak die keanak kawan mummy tu Ish Love after marriage logic or not Tapi hatiku da terpaut dengan Isaac Eh Kenapa dia pulak Tidak boleh Rania Majlis kau lagi 1 bulan aje Ya Allah cepatnye Aku harus lupakan Isaac’ Rania bermonolog sendirianSetuju dengan perkhawinan pilihan keluarga tetapi dia tidak pernah bertanya tentang bakal suaminya Siapa nama Kerja apa Umur berapa Anak tunggal ke angah ke bongsu Teruna ke duda>See you soon‘Aik Siape punya number ni Unknown Jumpa aku’ Rania pelik>Who is this Do I know you Balas Rania>How could you not save my number Ur hubby-to-be in 1 hr time HeheMuka Rania merona merah Malu Anita di sebelah sudah kehairanan Ia hari ini adalah majlis perkhawinan Rania dan suami pilihan keluarga Hari ini baru dia akan tahu siapa suaminya yang disanjung-sanjung oleh keluarganya Dia sudah berjaya melepaskan Isaac diingatan Die redha‘You’ll be happy my friend’ Anita tersenyum sendirian melihat kawannya yang akan menjadi isteri dalam masa sejam“Aku terima nikahnya Rania Qistina Binte Mohd Rizal Deen dengan maskhawinnya 300 ratus ringgit tunai” “Sahsahsah”Rania tertunduk dan airmatanya gugur dengan laju Ya Allah mampukah aku harungi jalan seterusnya“Angkat muka kau babe Ni lap pengantin lelaki nak masok” tersadar Rania apabila Anita menyikunyaPengantin lelaki masuk Rania memandangnya Die terlopong Ya Allah apakah ini5 tahun kemudian“MummyQesha nak susu” minta anak kecil petah itu yang berusia 4 tahun“Mintak daddy sayang Mummy nak breast feed adik Iqmal ni Boleh” Jawab Rania sambil mengusap pipi anak sulungnya“DaddyQesha nak susu” Qesha berlari ke daddynya yang sedang menonton Tv“Alah Qesha ni nak bully daddy je lah Daddy baru nak tengok tv” Isaac mengusik anaknya lalu ke dapur Anak manja“Mummy Daddy taknak buatkan susu!“Ya Allah, ******************************************************************Awan redup petang memberikan tenaga kepada Pak Hassan untuk bekerja. Sebaik sampai, thanks. membuang pandangan kurang senang Qish sebentar tadi. Berbisik. Bukan aku tidak pernah ada keinginan untuk bertemu dengannya. ??Tolong saya.?? Syifa berpaling untuk memanggil Shah namun tiada. Mens North Face Down http://www.pepyu.net/us_hgamcanational_nf1021.asp?mens-north-face-down-c-18/
Tinggal di Australia kan. Dia harus menafikan perasaan itu kerana dia tahu cintanya mungkin tak terbalas Takde jodoh kot“Rania betol takde boyfriend aku kawan lelaki yang rapat-rapat” tanya Puan Razlinah kepada anak bongsunya“Mane ade mummy Kenapa ni alih alih cakap pasal ni You okay” Jawab Rania lalu meletakkan tangannya di dahi MummynyaPuan Razlinah Dan Tuan Razali tersenyum“Ade orang masok meminang Rania lah sayang” Celah Tuan Razali jujur Lambat sangat kalau hendak menunggu isterinya membuka cerita Suka sangat tergantung dan terbelit-belit“What” Jerit Rania terlopong“Anak kawan mummy berkenan sangat dengan Rania ni sejak pertama kali die tengok Rania Terima lah sayang Mummy tahu die lah yang terbaik untuk Rania Mummy dapat rasakan Baik untuk menjadi pembimbing Khalifa Dan Walid kepada anak anak Rania di Hari kelak Mummy harap sangat Rania terima sayang sebelum mummy dan daddy tiada Mummy tak pernah mintak ape-ape dengan Rania sebelum ni kan” Kata-kata Puan Razlinah menusuk di hati Rania Setitik airmata terjatuhBenar kata Mummy dia tidak mintak aku apa-ape sebelum ini Semua kehendak aku diturutkan dengan sempurna Tapi permintaannya sungguh berat Bersediakah aku Umur baru 25tidak terlalu awalkah Tetapi jika ini membuat mummy dan daddy bahagia dan untuk membalas jasa mereka berdua aku mengalahTidak Aku redhaPerlahan-lahan Rania mengangguk‘Siapa lelaki itu Bagaimana dia kenal aku Aku pernah nampak die keanak kawan mummy tu Ish Love after marriage logic or not Tapi hatiku da terpaut dengan Isaac Eh Kenapa dia pulak Tidak boleh Rania Majlis kau lagi 1 bulan aje Ya Allah cepatnye Aku harus lupakan Isaac’ Rania bermonolog sendirianSetuju dengan perkhawinan pilihan keluarga tetapi dia tidak pernah bertanya tentang bakal suaminya Siapa nama Kerja apa Umur berapa Anak tunggal ke angah ke bongsu Teruna ke duda>See you soon‘Aik Siape punya number ni Unknown Jumpa aku’ Rania pelik>Who is this Do I know you Balas Rania>How could you not save my number Ur hubby-to-be in 1 hr time HeheMuka Rania merona merah Malu Anita di sebelah sudah kehairanan Ia hari ini adalah majlis perkhawinan Rania dan suami pilihan keluarga Hari ini baru dia akan tahu siapa suaminya yang disanjung-sanjung oleh keluarganya Dia sudah berjaya melepaskan Isaac diingatan Die redha‘You’ll be happy my friend’ Anita tersenyum sendirian melihat kawannya yang akan menjadi isteri dalam masa sejam“Aku terima nikahnya Rania Qistina Binte Mohd Rizal Deen dengan maskhawinnya 300 ratus ringgit tunai” “Sahsahsah”Rania tertunduk dan airmatanya gugur dengan laju Ya Allah mampukah aku harungi jalan seterusnya“Angkat muka kau babe Ni lap pengantin lelaki nak masok” tersadar Rania apabila Anita menyikunyaPengantin lelaki masuk Rania memandangnya Die terlopong Ya Allah apakah ini5 tahun kemudian“MummyQesha nak susu” minta anak kecil petah itu yang berusia 4 tahun“Mintak daddy sayang Mummy nak breast feed adik Iqmal ni Boleh” Jawab Rania sambil mengusap pipi anak sulungnya“DaddyQesha nak susu” Qesha berlari ke daddynya yang sedang menonton Tv“Alah Qesha ni nak bully daddy je lah Daddy baru nak tengok tv” Isaac mengusik anaknya lalu ke dapur Anak manja“Mummy Daddy taknak buatkan susu!“Ya Allah, ******************************************************************Awan redup petang memberikan tenaga kepada Pak Hassan untuk bekerja. Sebaik sampai, thanks. membuang pandangan kurang senang Qish sebentar tadi. Berbisik. Bukan aku tidak pernah ada keinginan untuk bertemu dengannya. ??Tolong saya.?? Syifa berpaling untuk memanggil Shah namun tiada. North Face Men Jackets [url=http://www.markusfarms.com/us_hgnorthfacestoreshop_nf1021.asp?index.php?main_page=index&cPath=29]North Face Men Jackets[/url]
Dato’ ada dalam bilik dia, Kau memang selalu nak cari pasal dengan aku, Jumpa lagi” “Take care Liya” Aku mengangguk – angguk. idolaku.” Mama memulakan bicara. Belajar takat SPM saja.“okey.nnti bagitahu apa yg terkandng kpd sy ye”Ash gembira krn Delina kembali ceriaDelina hanya mengangguk lalu menumpukan sepenuh perhatiannya terhadap lukisan2 tersebut seakan2 cuba memahami maksud2 yg tersirat matanya sekali lg bergelinangan dek air mata Ash hanya tersenyum dia tahu bhawa mungkin Hanna ada berpesan sesuatu kpd Delina“Hanna pesan supaya kita jgn bergaduh sperti slalu. dilihatnya,Meskipun begitu, Aku lebih rela kehilangan beribu-ribu orang Saliha daripada kehilangan seorang Sofia. Nike Air Max 90 VT [url=http://stgilesingilizcedilokullari.edabroad.com/fr_hgvaunage-expertise1021.asp?nike-air-max-90-nike-air-max-90-vt-pascher-123_130.html?zenid=c217f496d723cdceb22f5dbe747cb4e6]Nike Air Max 90 VT[/url]
” “Tapi apa Fiz? Segalanya telah difikirkan masak-masak. Ingat aku tergila-gilakan sangat dengan Fernand yang berhidung besar itu. “Cik Firdayu??Mengapa perlu usik orang punya Bukankah Cik Firdayu sudah ada senarai pendek untuk calon-calon suami cik Sarang tebuan jangan dijolok” Kid bersuara sebaik saja semua kelibat orang-orang sekeliling mereka tidak kelihatan lagi “Itu bukan salah I Her boyfriends yang datang mencari I I hanya melayan saja Dia tak pandai menjaga hati boyfriends dia” Muncung bibir seksi Firdayu “Iyalah tu Macam saya tidak kenal dengan Cik Firdayu” Firdayu menjeling Kid atas bawah Dia halakan jari telunjuknya pada batang hidung Kid yang agak mancung itu Mereka saling bertentangan mata Terketap-ketap bibir Firdayu merenung Kid Dia tidak boleh kalah1 Tak boleh Beberapa minit kemudian mata Firdayu berkelip “Awak dah kalah Cik Firdayu” “Okaylah?okaylah You menang” Benci betul Asyik kalah saja bila berlawan mata dengan mamat stone ni “Bagus Kalau boleh saya mahu cik putuskan hubungnan cik dengan lelaki-lelaki sebelum ini Tumpukan perhatian cik pada calon-calon yang telah saya senaraikan itu” “Kid?I sudah jemulah dengan senarai calon-calon you itu Semuanya membosankan Macam Mr Helmi perasan bagus tu” “Cik Firdayu I?m serious” Kid menekan sedikit suaranya “I?m serious too” Kid mencapai telefon bimbitnya Laju dia menekan nombor-nombor yang tertera pada telefon itu Firdayu hanya merenung tajam Firdayu tahu siapa yang akan Kid hubungi kalau bukan babah tersayang Tension Tension Kid buat aduan pada babah yang buat dia rasa lemah ni “Okaylah” “Good Saya jugak tak larat dengar babah cik membebel dengan saya pasal cik Lagipun saya setuju dengan babah cik Umur cik semakin meningkat memang wajar cikfikirkan soal berkeluarga ini dari berpoya-poya Jangan bila muka jelita cik dah berkedut nanti baru cik menyesal” Kalau orang lain pastinya tidak berani keluarkan kenyataan seperti Kid Serta-merta kena pecat “Ceh Apa you ingat I tidak mampu kekalkan kejelitaan bila usia I meningkat nanti Sekarang zaman moden Kid Ada pelbagai cara untuk kaum wanita seperti I akan kekal cantik Lihat saja kejelitaan Demi Moore walaupun sudah mencecah usia yg begitu lewat dia masih jelita” bidas Firdayu “Saya lebih suka kejelitaan yang semulajadi dan bukan dari buatan ubat-ubatan atau pembedahan plastik Dan paling utama kecantikkan yang datang dari dalam Kalau muka saja cantik tapi hati buruk pun tak guna cik Plastik semata-mata” Kid membuka kaca matanya yang berbinngkai tebal itu Dia renung Firdayu tajam Segera Firdayu mengalihkan kepalanya Kata-kata Kid menikam hatinya Tajam tau “Saya rasa baik cik bedakkan sikit muka cik yang berbekas kena tampar tadi Cacat dah tu And saya suka tengok aksi cik bergaduh tadi Nice Dah lama tak tonton WWE” Kid tersenyum sinis Firdayu mencebik Kena peril lagi Menyampah Menyampah Firdayu bingkas atur langkah dengan muka kelatjalan sekecik ni pun nak tunjukkan ke ha?tengking Zizi penuh marah Rambutnya yang panjang diselak ke tepi telinga Pantas muka nya diraut beberapa kali Gadis dihadapannya kini memang perlu diajar Opps. Zi boleh tunggu berapa lama plak? jom kita makan”“Aku ambik untuk ko. Terror pulak Babu ni menyebut nama penuh aku.Mak Cik Zainab datang membawa segelas air suam buat suaminya. Nanti Eddy akan kenal juga dia. Returns Policy [url=http://www.pixeuro.com/uk_hgochodias1021.asp?page_3.html]Returns Policy[/url]

Какво харесваш?

Не забравяй да харесаш твоята фраза!